23 Haziran 2010 Çarşamba

Vuvuzela gibi bir mim :)

Sevgili enk'i kırmıyorum ve verilen kelimelerin benim için ne ifade ettiğini yazıyorum..

Felsefem: (son günlerde sık kullanır olduğum sözü yazacağım) Keser döner sap döner gün olur hesap döner..

Hayat: harcaması en tatlı (kolay) sermaye..

Çocukluk: pastanın kreması..

Güneş: gerekli ama sevmediğim..

Gözler: de yalan söyler..

Yıldızlar: geceyi kadın yapan..

Güzellik: gerçekten ! geçici..

Sevgi: mutluluğu için mutsuzluğu seçebilmek..

Aşk: öyle bir büyü ki..

Müzik: latin olsun çamurdan olsun :)

Dost: her koşulda yanında olmasını bilen..

Para: samanlığı seyran eden..

Zaman: bildiğini okuyan..

Erkekler: ortak paydaları çok olan, kısaca al birini vur ötekine..

Ağlamak: en basit dışa vurum..

'Deniz': tarifi güç, yaşamsal..

Ayna: güvenilmez..

Hayal: geçici mutluluk kaynağı..


Tüm bu bıdı bıdıları MASAL ve HAYATA BALIKLAMA 'ya paslıyorum

20 Haziran 2010 Pazar

Survivor Adasında olmak

Panama City/SURVİVOR adasında olmak istiyorum, yanıma üç şey değil hiç bir şey almadan..

18 Haziran 2010 Cuma

Üzüm, güzüm, gözüm, yüzüm, sözüm..

Zaman ayarı olmayan bir bomba gibi, patlamaya hazır değil patlayanım bugün..korkunç bir gerginlik var üzerimde sabahın erken saatlerinden beri. Herkesin aksine bu yaz başlangıcı böyle yapıyor beni. Bunaldım sıkıldım atasım yakasım yıkasım var, buz gibi havada nefes almak şakır şakır yağmurun altında ıslanmak bağırmak çağırmak istiyorum.
Yazmak konuşmak gibi çoğu zaman, bir nebze de olsa rahatlatıyor. Bu şarkı gibi :)
Bugün markette duydum. Zaten markette veya sağdan soldan geçen arabaların içinden duymasam haberim yok yeni şarkılardan :)
Ferhat Göçer'i pek sevmem ama bu hoşuma gitti..söz-müzik harika..ÜZÜM..
Sakin, boş vermiş bir hafta sonu diliyorum..tamam, öfkemi cebime saklıyorum..
Nakarata eşlik ediyorum..

ferhat göçer - üzüm | izlesene.com

17 Haziran 2010 Perşembe

Yavru kartal, karne ve hanımın çiftliği :)

Söz konusu sen isen gerisi teferruat, diye karşılıklı duygulara sahip olduğum çok değer verdiğim arkadaşımın yirmi gün önce ikinci kızı dünyaya geldi, geldiklerinden beri son üç gündür sürekli gidip bebeği görüyorum, çocuklara belli bir düşkünlüğüm olmasada bu bebeğe bağlanmaya başladım :) minicik kedi gibi sıcacık :) aslında o bir yavru kartal..dün aldığım bu cicileri götürdüm, cimbomlu olsa asla böyle bir şey almazdım diye de ekledim..neticede yavru kartallara sempatim var, Fenerbahçeli olsamda..


Son yıllarda bebek şekerleri kurabiyeleri çok moda sevineceğinden emin olduğum için lavanta kesecikli kelebekli magnetlerden sipariş verdim, sepet evde vardı onuda güzelce kurdele ile süsledim :) küçük şeylerden mutlu olabilen duygusal arkadaşımın gözleri doldu görünce, saadetten kanatlandık beraberce :)
bu aralar düşünüyorum da belki biraz haksızlık etsemde kendime, üzerime yüklenen sıfatlardan hiç birini layıkıyla olamadım. Hakkını verdiğim en iyi sıfat iyi bir dost ve arkadaş olmam sanırım. Herkesten çok onlar için fedakarım (kızım hariç:), öyleki bazen akan sular duruyor onlar için. Bu huyum babama çekmiş, zamanında şikayet ettiğimiz halde.


Yarın bildiğiniz gibi karneler alınıyor, 1. sınıf önemli ve çok zor geçer denir, ilk başlarda elim ağrıyor diyerek ödev yapmak istemesede bir kaç hafta içinde sorunumuz kalmadı, rahat ve güzel bir sene geçirdik. Okula başlamadan okuma yazma toplama çıkarmayı bildiği için zorlanmadık kocaman bir on ayı öyle böyle derken geçirdik. Yaz tatiline giriyoruz diye havalara uçmuyorum yine aynı saatte kalkmaya devam edeceğim, hatta günler daha koşturmacalı olacak benim için. Önümüzdeki üç aylık tatil içerisinde yapmayı planladığım şeyler var elbette ama şimdiden yaz aylarının hemen geçip gitmesini sonbaharın hatta kışın gelmesini istiyorum.

Geçtiğimiz pazar sınıfımızın anneleri çocuklar ve öğretmenimizle piknikteydik. Arkadaşlardan birinin yakınlarda bir çiftlik evi varmış bahçesinde mangal yakacağız dediler organizasyon yapıldı. Bahsedilen civarda iki katlı bahçeli havuzlu evler olduğu söyleniyordu kafamda öyle bir şey canlandırmıştım, hanımın çiftliğini beklerken bildiğiniz bir köy evinin bahçesinde açtık gözümüzü :)) hayır tabiki şikayetçi değilim harika bir gündü ama kendi kendime güldüm durdum, özelliklede tuvaletin bahçede ve derme çatma bir şey olduğunu görünce :)
piknikle börtü böcekle aram iyi sayılmaz ama on iki kadın ve daha fazla çocukla tabiri caizse dağın başında sekiz buçuğa kadar yedik içtik eğlendik. Ha bu arada mangalımız yoktu taşlarla çevrelediğimiz mangal kömürü ve kuru dallarla yaktığımız üç tane ocağımız oldu birinide ben yaktım :) nasıl becerdim bilmiyorum ama başardım..günün favorisi ise semaverde çay ve patlıcan salatasıydı..



Bugün iki ayrı programım var ama iki arada derede yavru kartalımı görmeye kaçacağım..

esen kalın :))

15 Haziran 2010 Salı

Kendimi özlerken.. s:20:30

Kaç çift göz varsa, o kadar gökyüzü olmalı..

14 Haziran 2010 Pazartesi

Sessiz 'kalp'ler..


11 Haziran 2010 Cuma

Sil baştan mı?

Silemem ki, baştan başlayabileyim..




glitter-graphics.com

8 Haziran 2010 Salı

ip ucu; Sayuri :)

7 Haziran 2010 Pazartesi

Karın ağrısı ve Aşk-ı Virane

günaydın..
blogdaki askı viraneyi actım dınlıyorum su anda..gülümsüyorum..düet olarak düşününce:)
uzun zaman oldu neredeyse ıkı sene:)
karnım agrıyor sımdıde..kahvemı yudumluyorum..az once yanımdan bir böcek gectı elımın tersıyle ıttırdım, umursamaz psıkopata baglamıs durumdayım galıba:)
birazdan kalkıp toparlanacagım, öğlene köye okula arkadasımın yanına gıdecegım, patlıcan bıber patates kızartacagım ve domates sosu ve sarımsaklı yogurt ahahha oda cayı hazır edecek, öğle arasında zıyafet cekecegız, aslına bakarsan canım bir şeycik istemiyor maksat muhabbet olsun işte..Bir önceki mailde bahsettiğim veda yemeğine giderken cumartesi akşamı kaza olmuş yol kapanmıştı iki kişi ölmüş dokuzda yaralı vardı evden beş dakika daha önce çıksaydık olay mahalinin tam ortasında olacaktık:( köyde aynı yol üzerinde iki senedir yol yapım aşamasında ama hala o bölge tek şerit ve virajlı çok sık kaza oluyor, biraz ürküntü geldi içime anlayacağın neyse emniyet kemerimi takar seksenide geçmem ;)
bak ıkıncıye actım sarkıyı..hala aynı güzellikte, zaman gecmıs cok sey değişmiş ama şarkı değişmemiş..
gece epey gec yattım ve iyi uyuyamadım kabus gördüm uyandım, bir arada Elifin çeneme attığı iki tekmeyle uyandım :) Bir kaç gün benimle yatacağı için o halinden çok memnun..
demek bisiklete bindin hemde bensiz :) zaten her şeyini bensiz yapar oldun hahahha
uzun zaman oldu o keyfi yaşamayalı gerçi geçen hafta elifin bisikletini sürdüm :)) bak ne kadar kolay diye, geçen ay iki tekerlekli sürmeye başladı hemde boyundan büyük bisikleti hala dönüşlerde ve duraklamalarda sorunu var ama bu bile büyük başarı, ben orta birdeyken öğrenmiştim..
sen neler yaptın, görüşemedik doğru dürürst bir kaç gündür, keyfin nasıl?
ruh halini üç kelimeyle özetle..
benimki sakin..isteksiz..düşünceli..
kocaman öptüms (*-*) <3


(günlerdir hiç bir şey yapmak yazmak içimden gelmiyor, az önce mailde yazdım bunları ve gönderdim Aylin'e, baktım doğal geldi buraya da ekledim, isteyen cevap yazabilir:)



glitter-graphics.com